لیست اختراعات عليرضا اسماعيلي
زمينه فني اختراع مربوط : پزشكي:جراحي مغزواعصاب- فيزيك:مهندسي اپتيك مشكل فني، اساس راه حل ارائه شده: تامين نور با كيفيت مناسب يكي از مشكلات عمده در مداخلات جراحي در عمق بافت ها و حفرات كوچك مي باشد. ابزارآلات نور مورد استفاده در جراحي هاي مغز واعصاب مانند هدلايت علي رغم مزايايي كه دارند با مشكلات وسختي هاي خاص خود در هنگام استفاده از آ نها در اتاق عمل نيز مواجه هستند. ازجمله اين مشكلات مي توان به عدم تطابق منبع نور با ابزار جراحي درطي عمل ، عدم تامين زاويه و امتداد نور مناسب وعدم وضوح كامل نور ناشي از فاصله منبع نورتا فيلد جراحي اشاره كرد. هم چنين مشكلات ارگونوميك ناشي ازتامين نورمورد نظربا هدلايت علاوه برايجاد خستگي در طولاني مدت مي تواند براي سلامت مهره هاي گردني و پشتي جراح مضرباشد. به علاوه با توجه به آن كه ابزارآلات موجود يك بار مصرف نيستند واستريليزاسيون هاي متعدد علاوه برعدم اثربخشي كافي ممكن است براي منبع نورمشكل سازشود. دراختراع حاضربا استفاده ازفيبرنوري انعطاف پذير،شكل پذيرويك بارمصرف با قابليت اتصال به انواع رتراكتورهاي مورد استفاده درجراحي هاي مغز واعصاب وهمچنين قابليت هماهنگي با انواع منابع نوراني رايج مورداستفاده دراتاق عمل مشكلات فوق بر طرف شده است.
دستگاه جمع كننده حشرات در باغها به روش تونل باد و جداسازي جرمي بعنوان يك قطعه جانبي تراكتور، به منظور كاهش مصرف سموم شيمياي و حذف فيزيكي حشرات در باغها و مزارع كشاورزي طراحي و ساخته شده است ، آفات گياهي همه ساله خسارات سنگيني به كشاورزان وارد ميكنند. علاوه بر معضلات زيست محيطي كه بابت مبارزه با آفات با استفاده از سموم كشاورزي ايجاد ميشود اثرات سموم بر انسان نيز غير قابل جبران ميباشد مبارزه فيزيكي(مكانيكي ) با آفات كشاورزي در صورتي كه اثر بازدارنده داشته باشد بسيار مطلوب ميباشد زيار داراي كمترين خسارت زيست محيطي بوده و محصول توليد شده فاقد باقيمانده سموم مي باشدكه از ارزش غذاي بالاتري برخوردار ميشود. تراكتور علاوه بر تأمين نيروي محرك اين دستگاه, آن را در امتداد رديف درختان حركت ميدهد . اين دستگاه از 4 قسمت اصلي تشكيل شده است:(1- شاسي 2- فن 3- سايكلون(سانتريفيوژ جداكننده ذرات) و دهانه مكش 4- دكل انتقال باد و دهانه دمش) كه با تركيب دمش و مكش جريان هوا، يك تونل باد متحرك اجاد مي كند و به گونهاي طراحي شده است كه درختان در ميان اين تونل باد قرار بگيرند و از آنجاي كه در اين تونل باد جريان هوا با سرعت نسبتاً زياد در جرايان است, حشرات داخل درخت را با خود به سمت مكنده ميبرد و سپس حشرات داخل دستگاه به روش جدا سازي جرمي از جريان هوا جداشده, و به مخزن مخصوص جمع آوري حشرات هدايت ميشوند و سپس جريان هوا مجدداً به داخل تونل باد برميگردد (نقشه 1). در اين روش نتنها درختان را از آفات پاك كرده بلكه حشرات را جمعآوري كرده اين حشرات در صنايع داروسازي و خوراك دام, طيور و آبزيان كاربرد دارد.
در اين طرح، مكانيزمي ارائه شده است كه توانايي تغذيه و مونتاژ اتوماتيك پيچ و مهره را دارا مي باشد. مشكل فني عبارت است از صرف هزينه ، فضا و زمان اتلافي بسيار براي مونتاژ پيچ و مهره توسط كارگران كه دربرخي از كارخانه هاي كشور مشاهده شده است. در اين مكانيزم ابتدا پيچ ها ومهره ها را درون يك مخزن قرار داده سپس به آنها حركت دوراني داده تا در شعاع مخزن جمع شوند و با هدايت آنها توسط قيد و بند به صورت حركت خطي در بيايند. سپس بر روي تسمه هاي دوار با فواصل يكسان قرار مي گيرند. پس از آن پنچ عدد موتور پيچ ها و مهره ها را با يكديگر مونتاژ مي كنند. سپس مونتاژ ها به سمت مخزن نهايي توسط تسمه ها هدايت مي شوند.درون مكانيزم پنج موتور ، مكانيزم ديگري گنجانده شده است كه سيستم گيرنده نام دارد و با قدرت پنوماتيكي توانايي گرفتن گل پيچ ها و رها كردن آن در پالس هاي مشخص را دارا مي باشد. تمامي اين مكانيزم توسط مغز متفكر سيستم يعني مدارات و برنامه هاي PLC كنترل و هدايت مي شود.
موارد یافت شده: 6